0%

Terveystalo julkaisee päiväkohtaista dataa koronaepidemiaan liittyen

Koronaepidemian seurannassa ja hallinnassa oleellista on, että päiväkohtaista testauskapasiteettia on riittävästi, ja viive tartuntaepäilystä testaukseen ja tulokseen on mahdollisimman lyhyt. Näin saamme varmistuneet positiiviset testitulokset mahdollisimman nopeasti tietoon ja tartuntaketjut voidaan jäljittää.

Olemme tuoneet koronaosoitustestin rinnalle vasta-ainetestin. Vasta-ainetesti tehdään yli 3 viikkoa oireiden tai altistumisen jälkeen ja antaa myös tietoa siitä onko sairastanut taudin. Vasta-ainetesti ei auta akuutissa tartuntaketjujen jäljityksessä, mutta on tärkeä osa epidemian seurannassa. Koronadiagnoosien lisäksi seuraamme myös ylähengitystieinfektioiden diagnooseja ja niiden kehitystä epidemian aikana.

Data perustuu Terveystalossa tehtyjen koronavirustestien tuloksiin, lääkärien vastaanotoilla tehtyihin lähetteisiin ja potilastietojärjestelmään kirjattuihin diagnooseihin 1.3.2020 alkaen. Aikasarjoissa data on järjestetty näytteenottopäivän mukaan. Data päivitetty viimeksi -.

Lue lisätietoa, miten Terveystalossa olemme järjestäneet asioinnin ja testauksen. Yhteydenotot: viestinta@terveystalo.com

Suodata:
Kaikki
Virusosoitustestit
Vasta-ainetestit